Op de website Red Dot 21 is een afbeelding verschenen van een nieuwe Lenovo-tablet met een unieke verticale standaard. De Lenovo Folder Pad, zoals het product heet, is gekleurd in het oranje en zilvergrijs en heeft aan de achterzijde een grote verticale standaard.

Lenovo heeft de Folder Pad nog niet aangekondigd, het is dus nog even afwachten in welke landen deze tablet beschikbaar komt. De Lenovo Folder Pad lijkt een nieuwe combinatie te zijn tussen een tablet en laptop, op de afbeelding is namelijk ook een oranje gekleurd draadloos toetsenbord te zien. De combinatie van het toetsenbord en de verticale standaard die het scherm echt rechtop zet, doet veel denken aan een laptop.

Het Chinese Lenovo probeert langzaam de Amerikaanse en Europese markt te veroveren en qua productdesign lijkt het bedrijf elk half jaar weer stappen voorwaarts te zetten. Lenovo komt steeds met unieke ontwerpen, waarmee het zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie.

Lenovo heeft recent ook Motorola overgenomen van Google, de bedrijven hopen de overname rond de zomer af te ronden. Zodra de overname is afgerond zal Lenovo ongetwijfeld met Motorola proberen om de smartphonemarkt in Europa en de Verenigde Staten steviger in handen te krijgen.