Op foto’s die afkomstig zouden zijn uit de fabrieken van Foxconn is mogelijk het ontwerp van de iPhone 6 te zien. Indien de foto’s werkelijk de iPhone 6 tonen, heeft Apple grote wijzigingen qua ontwerp in gedachten.

Op de foto’s is bijvoorbeeld te zien dat de iPhone 6 afgeronde hoeken heeft, erg dun zal zijn en dat de camera mogelijk uit de behuizing steekt. Omdat Apple saffierglas gebruikt om de camera af te dekken, zal deze minder gevoelig zijn voor krassen. Toch lijkt dit op voorhand een zwak punt van het ontwerp.

Het totaalplaatje doet vermoeden dat Apple wat betreft het ontwerp de grootste wijzigingen sinds de iPhone 4 op de rol heeft. Het ontwerp komt deels overeen met renders die Martin Hajek gisteren publiceerde. Die renders toonden echter een achterkant die geheel van glas is gemaakt.

Apple komt naar verluidt met twee varianten van de iPhone 6 op de proppen, met een schermgrootte van 4,7 en 5,5-5,7 inch. Het is onduidelijk welke variant op de foto’s zichtbaar is. Overige specificaties van de toestellen zijn nog geheel onduidelijk. Apple zal de iPhone 6 naar verwachting in de herfst presenteren.