1 min

Tags in dit artikel

,

Samsung heeft vannacht de Galaxy Ace Style uit de doeken gedaan en maakt vandaag ook een adviesprijs bekend. De smartphone zal 159 euro gaan kosten en draait direct op de nieuwste versie van Android.

De Galaxy Ace Style is voorzien van een scherm van 4 inch met een WVGA-resolutie, ofwel 800 bij 400 pixels. Samsung heeft het toestel van een 1,2 GHz dual-core processor voorzien, alsook 512MB werkgeheugen en 4GB opslagcapaciteit. Er is ondersteuning voor Bluetooth 4, NFC, WiFi en microSD-kaartjes. De camera’s schieten foto’s in 5 en 0,3 megapixels.

Dat zijn relatief matige specificaties, maar omdat Android 4.4 KitKat het dienstdoende besturingssysteem is, moet dat niet zo’n probleem zijn. Google heeft met deze versie van het besturingssysteem gericht op het verlagen van de vereiste systeemspecificaties. Met goedkope hardware zal het besturingssysteem dus toch goed draaien.

De Galaxy Ace Style komt in het tweede kwartaal van 2014 beschikbaar in de kleuren wit en grijs en met een adviesprijs van 159 euro.