De bijzonder vriendelijk geprijsde OnePlus One zal vanaf juni goed verkrijgbaar zijn, zo heeft het Chinese merk zelf gemeld. De OnePlus One beschikt over high-end hardware, maar kost in België en Nederland desondanks slechts 269 euro.

In eerste instantie is de OnePlus One moeilijk verkrijgbaar. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om op verschillende manieren een exemplaar te bemachtigen, maar gewoon een bestelling bij een webshop plaatsen is er voorlopig nog niet bij. Het toestel is alleen op uitnodiging te bestellen.

Nu de smartphone volledig uit de doeken is gedaan, is het OnePlus duidelijk geworden welke modellen het meeste interesse genieten: "We weten nu dat men de zwarte variant met 64GB opslagcapaciteit interessanter vindt dan de witte versie met 16GB. Maar we weten vooral dat consumenten de One zo snel mogelijk in handen willen krijgen."

Rond half mei zal een eerste lading met 16GB-modellen worden geleverd, een grotere lading van de 64GB-variant wordt begin juni verwacht. Later in juni zal de OnePlus One goed verkrijgbaar zijn, verwacht het merk.