1 min

Op de website SamMobile zijn afbeeldingen van de Samsung Galaxy S5 mini gepubliceerd. Helaas is de kwaliteit van de foto’s niet uitmuntend, maar ze geven wel een goed idee van het uiterlijk van de smartphone.

SamMobile heeft via een anonieme bron de beschikking gekregen over afbeeldingen van de Samsung Galaxy S5 mini. De foto’s zijn erg donker, wij hebben geprobeerd om de helderheid nog wat op te krikken.

Volgens SamMobile beschikt de Galaxy S5 mini over een Super AMOLED-scherm van 4,5 inch dat 720 bij 1280 pixels toont. Verder is er een quad-core processor uit eigen stal en 1,5GB werkgeheugen. De camera op de achterzijde heeft een resolutie van 8 megapixel, de sensor op de voorzijde schiet in 2,1 megapixel. Wel is de smartphone waterdicht en zit er een vingerafdrukscanner in de knop onder het scherm.

Daarmee levert Samsung in verhouding wel flink ten opzichte van de specificaties van de Galaxy S5 (review), maar dat lag ook in de lijn der verwachting. Samsung hanteerde deze strategie eerder ook met de mini-versies van de Galaxy S III en Galaxy S4 en andere fabrikanten doen hetzelfde, afgezien van Sony met de Xperia Z1 Compact (review).

Alle foto’s zijn zichtbaar op de website van SamMobile.