2min Devices

Nieuwe renders tonen uiterlijk iPhone 6 volgens laatste geruchten

Hoe de Apple iPhone 6 er ongeveer uit zal zien weten we wel, maar meer dan bij welk ander bedrijf zijn het de details die tellen. Ontwerper Mark Pelin heeft renders gemaakt op basis van de lekken en laatste geruchten, waarmee we een nieuwe indruk van het mogelijke uiterlijk van het toestel krijgen.

Nieuwe renders tonen uiterlijk iPhone 6 volgens laatste geruchten Nieuwe renders tonen uiterlijk iPhone 6 volgens laatste geruchten

Eerder deze week berichtten we al dat het Japanse Nikkei meldt dat het uiterlijk van de definitieve versie van de iPhone 6 niet overeenkomt met de dummy’s die we de afgelopen maanden langs zagen komen. Zo zouden de lijnen voor de antennes op de achterzijde een stuk dunner zijn dan werd verondersteld. Ook lekten foto’s van de schermafdekking uit, die erop wijzen dat het scherm richting de zijkanten afgerond is en perfect doorloopt in de ronde zijkanten van de metalen behuizing.

Op basis van dit soort beweringen heeft Mark Pelin nieuwe renders gemaakt, al zien we bijvoorbeeld nog niets terug van de afronding van het scherm. Toch geven deze afbeeldingen een nieuwe kijk in hoe de iPhone 6 er vermoedelijk uit zal zien.

De iPhone 6 wordt waarschijnlijk in september uitgebracht, het toestel zou in varianten met schermgroottes van 4,7 en 5,5 inch komen.

Nieuwe renders tonen uiterlijk iPhone 6 volgens laatste geruchten Nieuwe renders tonen uiterlijk iPhone 6 volgens laatste geruchten
Bron:9to5Mac