2min Devices

Android L-bevestiging Motorola blijkt vals

Op de Duitse Facebook-pagina heeft Motorola bevestigd dat Android L in de herfst naar de Moto G en Moto X wordt uitgerold. Motorola maakt er een sport van om zo snel mogelijk Android-updates uit te rollen.

Update onderaan dit artikel, originele titel: "Motorola bevestigt Android L voor Moto G en Moto X"

Google kondigde Android L deze week aan tijdens de Google I/O-bijeenkomst voor ontwikkelaars. Zelf maakte Google niet duidelijk welk versienummer het besturingssysteem krijgt, maar het gaat waarschijnlijk om Android 5.0. Motorola’s Duitse afdeling verwijst ook naar dat versienummer.

Het is nog onduidelijk of naast de Motorola Moto G (review) en Moto X (review) ook een update voor de Moto E (review) op komst is. Als dat niet het geval mocht zijn, zal de Moto E in plaats daarvan voorzien worden van Android One, dat bedoeld is voor low-end toestellen.

Gisteren maakte HTC als eerste bekend dat de One M7 en One M8 binnen 90 dagen na vrijgave van Android L een update zullen ontvangen.

Update (12:18)
Door de Duitse website TechnologieJunkies is Techzine erop gewezen dat uit navraag blijkt dat het hier een nepprofiel van Motorola betreft. Bij dezen trekken wij de gehele bovenstaande berichtgeving dan ook terug. We laten het originele artikel wel staan zodat bezoekers hierop geattendeerd worden.

Bron:Android Authority