1 min Devices

Moto G krijgt Android KitKat-update in Europa

De Moto G van Motorola krijgt in Europa een update naar de nieuwste versie van Android; Android 4.4.2 KitKat. De update zorgt ervoor dat het toestel soepeler loopt met het redelijk beperkte werkgeheugen van 1GB dat de Moto G heeft.

Een update naar Android 4.4 KitKat (review) wordt in Europa momenteel uitgerold voor Motorola’s Moto G. Met de update kan de Moto G gebruikmaken van de nieuwste versie van Android.

Eerder heeft Vodafone al officieel aangekondigd dat het de Moto G zou gaan aanbieden met Android 4.4.2 geïnstalleerd. In eerste instantie werd hierdoor gedacht dat Vodafone als enige het toestel zou gaan aanbieden met de nieuwste versie van Android, maar nu blijkt dat ook klanten van andere providers een update van de software kunnen ontvangen.

De Moto G is in de Benelux te koop voor 199 euro. Voor dat bedrag krijg je een toestel dat gebruikmaakt van een 1,2 GHz quad-core Snapdragon 400-processor en 1GB werkgeheugen. De schermgrootte bedraagt 4,5 inch.

Morgen zal Motorola een evenement organiseren, waarover geruchten gaan dat de Moto X aangekondigd wordt voor de Europese markt.

Bron:TechRadar