1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Ziggo heeft besloten om nog eens tien zenders te gaan aanbieden in HD-kwaliteit. Vanaf vandaag worden in het standaardpakket ook BBC 1, BBC 2 en TLC aangeboden in HD. De overige zenders zijn alleen in HD beschikbaar als het bijbehorende pakket ook is afgesloten.

Voor alle Ziggo klanten is het vanaf vandaag mogelijk om BBC 1, BBC 2 en TLC in HD te bekijken. Daarnaast maakt Ziggo de film-kanalen: Film 1 Action, Film 1 Spotlight en Film 1 Comedy & Kids beschikbaar in HD voor degene met een Film 1-abonnement. Ook voor mensen met een Fox Sports-abonnement is er goed nieuws, de kanalen Fox Sports 3, Fox Sports 4, Fox Sports 5 en Fox Sports 6 zijn nu ook in HD beschikbaar. Fox Sports 6 is overigens een nieuw kanaal en valt onder het Fox Sports International-abonnement, hierop worden internationale voetbalwedstrijden uitgezonden maar er zal ook ruimte zijn voor andere sporten zoals honkbal en tennis.

Ziggo laat via het persbericht weten: "Bij het uitbreiden van het HD-pakket hebben we vooral gekeken naar het type content dat het meest geschikt is voor HD (sport, films en documentaires). Daarnaast vinden we het belangrijk om alle klanten te laten profiteren en dus ook TV-standaard zenders te selecteren, waarvan klanten in het verleden hebben aangegeven deze graag in HD te willen zien."