1 min

De eerste smartwatch van Motorola, de ronde Moto 360, heeft naast leren bandjes nu ook metalen bandjes gekregen. De bandjes zijn inmiddels verschenen op Amazon en zijn vooralsnog alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar komen ongetwijfeld snel beschikbaar bij meer retailers, ook in Nederland. Een metalen bandje kost wel een paar tientjes meer dan een leren bandje.

Motorola voegt metalen bandjes toe aan de Moto 360 in de kleuren, zilver, zwart en goud. Vooralsnog was er alleen de keuze uit verschillende leren bandjes, in Nederland helaas alleen in het zwart te krijgen.. De Moto 360 met een metalen bandje wordt wel een stukje duurder. Een Moto 360 met een leren bandje kost 250 dollar of 250 euro, met een metalen bandje lijkt de prijs te stijgen naar 299 dollar (waarschijnlijk 299 euro). Als de gebruiker dan ook nog kiest voor een gouden versie, dan stijgt de prijs zelfs naar 329 dollar.

De Moto 360 is de eerste smartwatch met een traditionele ronde uiterlijk van een horloge, de meeste smartwatches beschikten tot op heden over een vierkant scherm. LG heeft inmiddels ook een ronde smartwatch op de markt gebracht, de LG G Watch R.