1 min Devices

iOS-app van Netflix ondersteunt nu Full HD-video’s voor iPhone 6 Plus

De iOS-app van Netflix heeft een update ontvangen. De belangrijkste vernieuwing is de toevoeging van ondersteuning voor Full HD-video’s, zodat volledig gebruik kan worden gemaakt van de hoge resolutie van het scherm van de iPhone 6 Plus.

De iPhone 6 Plus (review) is Apple’s eerste smartphone met een Full HD-scherm, zodoende was het voorheen nog niet nodig om ondersteuning voor Full HD aan de app toe te voegen. Met Netflix 7.0 komt daar verandering in. De hogere kwaliteit wordt automatisch geselecteerd indien de internetverbinding toereikend is.

Ook wordt de layout aangepast om beter gebruik te maken van het extra schermoppervlak. Zoals in onderstaande screenshots te zien is, wordt de app niet langer opgeblazen en past er zodoende meer op het scherm.

iOS-app van Netflix ondersteunt nu Full HD-video’s voor iPhone 6 Plus iOS-app van Netflix ondersteunt nu Full HD-video’s voor iPhone 6 Plus
Links: De ‘opgeblazen’ Netflix-app, rechts: Aangepast voor iPhone 6 Plus

De Netflix-applicatie is gratis te downloaden vanuit de App Store. Voor het gebruik van de dienst is een abonnement vereist,