1 min

De Microsoft Lumia 535 blijkt problemen met het touchscreen te hebben. De eigenaars van de nieuwe smartphone maken melding van de problemen en Microsoft heeft ze bevestigd. De softwaregigant belooft een update die het touchscreen responsiever zal maken.

Microsoft’s Lumia 535 wordt na de lancering geplaagd door verschillende problemen, waarvan twee het vaakst de kop lijken op te steken. In beide gevallen hebben ze te maken met het scherm, dat aanrakingen slecht vaststelt of een verkeerde aanmaaklocatie waarneemt. Zeker bij multitouch-invoer gaat de Lumia 535 onderuit, zoals te zien is in onderstaande video.

Nu de problemen door Microsoft bevestigd zijn, is het een kwestie van wachten totdat een update ervoor zal zorgen dat eigenaars hun toestel naar behoren kunnen gebruiken. Microsoft werkt al even aan de update, maar het is nog niet duidelijk wanneer deze naar buiten wordt gebracht.

Gebruikers melden dat het uitschakelen van de Schermvergroting via Instellingen -> toegankelijkheid ervoor zorgt dat de Lumia 535 beter te gebruiken is. Deze functie is standaard ingeschakeld op de Lumia 535.