Er is mogelijk een foto van de voorkant van de Samsung Galaxy S6 uitgelekt. Daaruit kunnen we opmaken dat Samsung overweegt om een gele versie van het toestel uit te brengen, terwijl de schermgrootte mogelijk 5,5 inch zal bedragen.

Volgens degene die de foto op het internet heeft gezet, zal de Samsung Galaxy S6 ondanks de schermgrootte niet voorzien worden van een Quad HD-scherm. Samsung zou het bij Full HD ofwel 1080 bij 1920 pixels houden om een langere accuduur te bewerkstelligen.

De foto lijkt ook een metalen rand rondom het toestel te tonen, waardoor de geloofwaardigheid toeneemt. Wel lijken de randen rondom het scherm wel erg fors voor een vlaggenschip. Ook wordt beweerd dat Samsung kiest voor een Snapdragon 801-chipset, wat zeer opmerkelijk zou zijn omdat de Snapdragon 805-chipset inmiddels te verkrijgen is.


Aangezien het frontje voorzien is van een gele kleur, zal Samsung er mogelijk voor kiezen om het nieuwe vlaggenschip ook in andere interessante kleuren uit te brengen. Het Zuid-Koreaanse merk bracht de Galaxy S-toestellen de afgelopen jaren al in een heel scala aan kleuren uit, maar hield het initieel meestal bij zeer neutrale kleuren zoals wit en zwart.

De aankondiging van de Samsung Galaxy S6 wordt begin 2015 verwacht, mogelijk al tijdens de CES-beurs die begin januari plaatsvindt.