1 min

Sony heeft per ongeluk zijn nieuwe Xperia Z4 Tablet aan de wereld getoond. In de Sony Xperia Lounge-applicatie kwam ineens een foto en de nodige informatie over de tablet voorbij. Sony heeft zo snel mogelijk de informatie uit de Xperia Lounge-applicatie gehaald maar helaas niet snel genoeg. Volgende week zal Sony tijdens het Mobile World Congress de nieuwe tablet presenteren.

Sony heeft inmiddels bevestigt dat het de tablet binnenkort zal gaan presenteren. In de Xperia Lounge-app werd de datum 3 maart genoemd, aangezien wij op 2 maart ’s morgens zijn uitgenodigd door Sony verwachten wij dat Sony de tablet dan zal presenteren. Uit de informatie in de Xperia Lounge app werd duidelijk dat de tablet over een 2K-scherm beschikt, waarschijnlijk met een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels. Het ontwerp heeft veel weg van de Sony Xperia Z3 Tablet Compact.

Verder zou de tablet beschikken over de laatste ultra snelle processor en de beste accuprestaties in de industrie. Daarmee gaan wij ervan uit dat Sony de Qualcomm Snapdragon 810-chip in de tablet heeft gestoken en zijn accubesparende technologie in de tablet heeft gestoken. Hierdoor wist de Xperia Z3 smartphone maar liefst twee dagen te doen op een volle acculading.

Waarschijnlijk weten we maandag de exacte specificaties van deze Xperia Z4 Tablet.