1 min

LG gaat waarschijnlijk in april of mei van dit jaar zijn nieuwe vlaggenschip tonen de LG G4. Het bedrijf werkt daarnaast echter aan nog een vlaggenschip en dat toestel moet nog beter worden dan de LG G4 en zal daarboven worden gepositioneerd.

Waar Sony ervoor gekozen lijkt te hebben om het aantal vlaggenschepen terug te brengen tot 1 per jaar, kiest LG ervoor om er twee te gaan maken. LG komt binnenkort met de LG G4, de opvolger van het huidige vlaggenschip de LG G3 (review). Daarnaast komt het bedrijf in de tweede helft van dit jaar met een nieuw topmodel dan nog beter moet worden dan de LG G4. Het toestel zal dan ook boven de LG G4 worden gepositioneerd. Details geeft het bedrijf niet over dit nieuwe topmodel, het enige wat wij kunnen bedenken is dat LG er een phablet naast gaat zetten om te concurreren met de Samsung Galaxy Note 4 en de iPhone 6 Plus.

Verder werkt LG aan een nieuwe versie van zijn Android-software. Versie 4.0 van LG’s Android-skin moet een flink stuk beter worden dan de huidige versie.