1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Opnieuw zijn er geruchten opgedoken over een phablet van LG. LG werkt volgens de Korea Herald aan een phablet genaamd de G4 Note. Het toestel moet de concurrentie aan gaan met de grote jongens op de phabletmarkt, LG zou inmiddels een patentaanvraag hebben lopen voor het nieuwe toestel.

LG zou met de G4 Note de concurrentie aan willen gaan met de Apple iPhone 6 Plus (review) en de Samsung Galaxy Note 4 (review). Als LG daarin wil slagen zal het echt met een high-end smartphone voor de dag moeten komen, een makkelijke strijd zal het in elk geval niet worden. Op het Mobile World Congress liet Cho Juno, de topman van LG’s mobiele divsie, weten dat het bedrijf dit jaar met nog eens vlaggenschip zal komen, een nog meer high-end product als de LG G4. Onduidelijk is over Juno het hier had over de LG G4 Note of een geheel ander product.

LG heeft in het verleden al eerder phablets gemaakt met de LG Optimus G Pro (review) en de LG Optimus G Pro 2, maar met de introductie van de LG G3 (review) met een 5,5 inch scherm werden de phablets van LG gestaakt. Waarschijnlijk zal de nieuwe phablet voorzien worden van een 6 inch scherm.