Google heeft een nieuwe bèta vrijgegeven van het Chrome OS-besturingssysteem In deze nieuwe versie zijn twee belangrijke veranderingen doorgevoerd, namelijk de toevoeging van Google Now en het aanpassen van het uiterlijk van het besturingssysteem naar Material Design.

Google heeft besloten zijn ontwerptaal door te trekken naar Chrome OS, hierdoor wordt het besturingssysteem meer een geheel met Google’s andere producten. Ook maakt de persoonlijke assistent Google Now nu onderdeel uit van Chrome OS. Google Now was op geruime tijd beschikbaar in Android en de Chrome-browser.

Onderdeel van deze nieuwe bèta is ook een nieuw startscherm. Waar Google voorheen werkte met een soort startmenu is er nu de "Google Chrome Launcher 2.0". Dit is een groot rechthoekig vlak met een zoekbalk en daaronder de meest gebruikte apps. Ook is er een knop om alle apps te tonen. Onder de apps is de integratie met Google Now te vinden, daar worden alle Google Now-kaarten getoond.

Tot slot biedt de nieuwe versie ook ondersteuning voor ZIP-bestanden met een wachtwoord en wordt de tijdzone van Chrome OS automatisch aangepast als de gebruiker van tijdzone wisselt.