2min Devices

Samsung organiseert unpacked-evenement op 13 augustus in New York

Samsung organiseert een unpacked-evenement op 13 augustus in New York, daar zullen zeer hoogstwaarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Plus worden gepresenteerd. Daarmee neemt Samsung na jaren afscheid van de IFA in Berlijn als podium om de nieuwe Galaxy Note te presenteren.

Samsung gaat het toch doen, een unpacked-evenement organiseren in New York om de nieuwe Galaxy Note 5 te presenteren. Daarnaast zal het bedrijf waarschijnlijk ook de Galaxy S6 Plus presenteren en mogelijk nog meer. De afgelopen jaren gebruikte Samsung de consumentenelectronicabeurs IFA in Berlijn om de nieuwe Galaxy Note te presenteren, nu haalt het de lancering van de Note 5 enkele weken naar voren.

Eerdere geruchten beweerden dat Samsung de Galaxy Note 5 lancering zou vervroegen om ruimte te creëren tussen de presentatie van de Galaxy Note 5 en de nieuwe iPhones. Doordat daar nu enkele weken tussen zit krijgt de Galaxy Note 5 de volledige media-aandacht. Als de lanceringen zo kort op elkaar volgen is dat moeilijker.

Op 13 augustus weten we wat Samsung precies in petto heeft voor ons en weten we ook wat we eventueel nog op de IFA kunnen verwachten. Er gaan ook al tijden geruchten over een ronde smartwatch van Samsung. Mogelijk blijft die bewaard tot de IFA.