1 min

Een Chinese website heeft foto’s gepubliceerd van een roze iPhone 6s, we hebben de foto’s nader bekeken en kunnen niet anders concluderen dan dat het zeer legitiem lijkt. Of er ook mensen zitten te wachten op een roze iPhone 6s is natuurlijk nog maar de vraag, we hebben in het verleden meer fabrikanten gezien met roze smartphones, maar de verkoopcijfers lieten altijd te wensen over.

Apple zal in september de nieuwe iPhones presenteren en of er twee of drie nieuwe modellen komen is iets waar nog niet iedereen het over eens is. We verwachten in elk geval de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus, maar mogelijk komt er ook een iPhone 6c. Dat is echter nog even afwachten.

Volgens de foto’s van een Chinese website komt er ook een roze iPhone 6s speciaal voor vrouwen of mannen met een grote voorliefde voor de kleur roze. Volgens de laatste geruchten worden de toestellen op 9 september gepresenteerd en gaan ze op 18 september in de eerste landen in de verkoop, wat zou betekenen dat we in Nederland en België de toestellen op 25 september kunnen verkrijgen.

Of de iPhone 6s echt in het roze verschijnt zullen we begin september weten.