Hardwarefabrikant Razer heeft de Core, een externe behuizing voor videokaarten, een adviesprijs gegeven. Het apparaat moet 499 dollar gaan kosten, in combinatie met een Razer-laptop kost de Core 399 dollar. De Core zal vanaf april aan consumenten geleverd worden.

De Razer Core werd eerder dit jaar aangekondigd, het accessoire kan middels Thunderbolt 3 aan een systeem verbonden worden en werkt met zo goed als alle recente videokaarten van AMD en Nvidia. De Core wordt zonder videokaarten aangeboden, dus die moeten nog apart aangeschaft worden.

Razer heeft aangegeven dat de ingebouwde voeding van de Core maximaal 375 Watt kan leveren. Op de voorzijde van de Core zitten vier USB 3.0-poorten die gebruikt kunnen worden voor het aansluiten van extra apparaten, ook is er een LAN-poort geïntegreerd.

De behuizing voor videokaarten kan gebruikt worden met de Razer Blade- en Razer Blade Stealth-laptops, maar omdat de XConnect-standaard wordt ondersteund moet de Core in principe met alle Thunderbolt 3-systemen kunnen werken.