Nest heeft besloten om te stoppen met de smarthome-hub Revolv. Vanaf 15 mei zal de ondersteuning voor de hub worden gestaakt en zal deze niet langer functioneren. Mensen die een Revolv smarthome-hub bezitten kunnen deze op 15 mei in de kliko gooien, want het 300 dollar kostende apparaat is dan waardeloos.

Nest is een zusterbedrijf van Google onder Alphabet en heeft enkele jaren geleden Revolv overgenomen. Het was het bedrijf destijds niet te doen om de Revolv smarthome-hub maar meer om de kennis en ervaring van het personeel. De smarthome-hub werd dan ook redelijk snel geschrapt.

Tegenwoordig werken ze bij Nest aan het label "Works with Nest", waarbij apparaten samen kunnen werken met de thermostaat, rookmelder en camera’s. Nest heeft geen dedicated hub van waaruit alles wordt aangestuurd zoals andere smarthome-projecten. Wel draait vrijwel alle techniek om de thermostaat van Nest.

Het einde van de Revolv smarthome-hub werd al begin februari bekendgemaakt, maar tot op heden kreeg dit niet veel aandacht. Er zijn nu echter gebruikers van de hub die zich beginnen te roeren, omdat ze ontevreden zijn dat ze dadelijk met een nutteloos apparaat zitten. Hoeveel mensen de Revolv-hub hebben aangeschaft is onduidelijk.