De Duitse audiofabrikant Teufel heeft een nieuw compleet HiFi-pakket geïntroduceerd voor bij je televisie. Twee speakers een subwoofer en een CoreStation Compact als 2.1-receiver moeten zorgen voor ongekend geluid in je woonkamer tegen een aantrekkelijk prijskaartje.

In deze nieuwe set heeft Teufel gekozen voor de inmiddels bewezen Ultima 20 Mk2-speakers die volgens het bedrijf een diep ruimtelijk en helder geluid produceren. Deze twee speakers worden gecombineerd met een draadloze subwoofer van het bedrijf die je alleen maar in het stopcontact hoeft te prikken, deze subwoofer heeft een maximale output van 100-watt.

De meegeleverde CoreStation Compact 2.1-receiver is net zo groot al een half A4tje en onderhoudt een draadloze verbinding met de subwoofer. Verder beschikt de receiver over Bluetooth zodat je al je mobiele apparaten kan verbinden met de CoreStation en hierop je favoriete muziek kan afspelen. Ook is het mogelijk om al het geluid van je randapparaten aan je televisie via deze speakers af te spelen, of het nou gaat om een DVD-speler of een PlayStation 4.

De twee Ultima 20 MK2-speakers beschikken over een 25mm grote dome-tweeter en een 165-mm midbass-driver in een 2-kanaal opbouw. Gezamenlijk kan deze set dan ook kwalitatief geluid produceren in ruimtes tot maximaal 40m2. Deze set kost 699 euro en is per direct verkrijgbaar.