1 min Devices

‘OnePlus 3 krijgt een AMOLED-scherm en metalen behuizing’

Evan Blass van de Twitter-account evleaks is de laatste tijd weer goed bezig, zo heeft hij nu foto’s geplaatst van de nieuwe nog aan te kondigen OnePlus 3-smartphone. Het toestel lijkt te beschikken over een metalen behuizing en volgens Blass heeft het toestel een AMOLED-scherm en een accu van 3000 mAh.

OnePlus lijkt te kiezen voor een metalen behuizing met daarin een streep verwerkt die gemaakt is van kunststof, hierin worden dan de antennes verwerkt van het toestel. De camera aan de achterzijde lijkt iets uit te steken en daaronder zit een dual-led flitser en het logo van OnePlus. Aan de voorkant zijn de contouren van een vingerafdrukscanner te zien en het grote AMOLED-scherm. Daarmee lijkt OnePlus door te gaan op de voet van de OnePlus X die ook over een dergelijk scherm beschikte.

Aan de zijkant zien we tot slot een schijf knop en een volume knop. Verder is aan de onderkant een speaker, koptelefoonaansluiting en USB Type-C poort te vinden. Wanneer OnePlus dit toestel op de markt gaat brengen is nog onduidelijk, ook de interne specificaties en de prijs laten zich vooralsnog raden.

Bron:Twitter