1 min

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu ook verkrijgbaar zijn in het rosegoud. In april waren de smartphones al opgedoken op foto’s in het "pink gold", maar nu komen ze dan ook daadwerkelijk op de markt.

Samsung biedt met het aanbieden van deze extra kleur wat meer kleur en diversiteit onder de Galaxy S7-modellen. Verder is er namelijk niets veranderd, ook deze rosegouden-varianten beschikken over exact dezelfde hardware als de eerder geïntroduceerde modellen.

De Samsung Galaxy S7 beschikt nog steeds over een 5,1 inch QHD-scherm met een Exynos-chipset, 4GB werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit. Terwijl de S7 Edge beschikt over een 5,5 inch scherm met wederom een QHD-resolutie en de accu van dit toestel is iets groter om het hogere energieverbruik van het scherm te compenseren.

De Galaxy S7 en S7 Edge zijn nu verkrijgbaar in het goud, rosegoud, wit, zilver en zwart. De rosegouden variant is de komende weken exclusief bij Vodafone verkrijgbaar, T-Mobile kan het toestel eind juni leveren en de overige webwinkels volgen dan ook snel.