1 min

Opnieuw zijn er foto’s uitgelekt van een van Samsung’s nieuwe vlaggenschepen. Foto’s van de Galaxy S7 Edge zijn door Evan Blass op Twitter gepubliceerd. In de foto’s is de Galaxy S7 Edge te zien in het goud, zilver en zwart. De drie kleuren waarin het toestel op de markt gaat komen.

Samsung presenteert naar alle waarschijnlijkheid aanstaande zondag zijn nieuwe smartphones voor 2016. De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zullen dan hun opwachting maken. Als we kijken naar de foto’s zien we geen grote revolutie net als vorig jaar maar wel een evolutie in het ontwerp van de toestellen.

Grote vraag is natuurlijk wat voor nieuwe features Samsung allemaal heeft toegevoegd aan de toestellen. Hierover is nog maar weinig bekendgemaakt. Volgens de geruchten keert het microSD-slot terug en is het toestel weer waterdicht.


De normale Galaxy S7 zou verder een scherm krijgen van 5,1 inch met een QHD-resolutie, terwijl de Galaxy S7 Edge op de foto’s voorzien is van een 5,5 inch scherm, met eveneens een QHD-resolutie. Aan de binnenkant zou Samsung hebben gekozen voor een nieuwe eigen Exynos-processor, de Exynos 8890 octa-core chip. Mogelijk komen er ook versies met een Snapdragon 820, maar of dat in de Benelux het geval is, is nog onduidelijk.

Volgens weer andere geruchten verschijnt de Galaxy S7 op 11 maart in de vrije verkoop.