2min

KPMG werkt samen met Microsoft om organisaties te helpen medewerkers terug op kantoor te krijgen. Het bedrijf gebruikt de Power Platform-tools van Microsoft om een nieuwe risico framework te ontwikkelen voor een veilige terugkeer.

KPMG’s framework integreert Power Automate, Power Apps en Power BI met applicaties en diensten die klanten gebruiken om een data gedreven plan te genereren om terug naar kantoor te gaan.

De meeste bedrijven zijn op dit moment op zoek naar methodische en veilige manieren hiervoor. Techbedrijven zoeken de beste manieren om betrokken te zijn bij dit nieuwe proces.

KPMG’s digitale toolkit

De digitale toolkit “Restarting American program” van KPMG bestaat uit zes onderdelen:

  • Een mobiele applicatie bedoeld voor onder meer medewerkers die taken willen uitvoeren als reizen, dagelijkse check-ins, statusrapporten of verzoeken om thuis te blijven. Deze applicatie is gebouwd met Power Apps en bevat ook de mogelijkheid om geïntegreerd te worden in Microsoft Teams.
  • Een beslissingsondersteunend dashboard bedoeld voor facilitaire managers en beslissers om inzicht te krijgen in faciliteiten, medewerkers, protocollen, etc. Het dashboard is gebouwd met behulp van Microsoft Power BI en kan worden geïntegreerd met Power Automate om de workflow te beheren.
  • Een risk scoring engine die scores berekent voor de risico’s van individuen en gemeenschappen. Deze API maakt gebruik van de serverless technologie Microsoft Aure Functions.
  • Workflow en case management worden gebruikt om verschillende taken te automatiseren met behulp van Power Automate.
  • Data- en Appintegratie is bedoeld om wifi-gateways, HR, badgereader, test provider en andere back-endsystemen te integreren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van Microsoft Logic Apps en Power Automate.
  • Het traceren van contacten van werknemers en hoe dicht zij bij elkaar staan wordt gecreëerd met een tiental technologieën en Power Automate en/of externe workflow tools.

Aanpasbare blueprints

Elk onderdeel wordt uitgebracht met accelerators en blueprints die door gebruikers veranderd kunnen worden. Deze accelerators zijn op maat gemaakt en daarom zullen de prijzen variëren op basis van integratie en andere workflows die gebruikers willen laten bouwen.