2min

Tags in dit artikel

, ,

Het bedrijf Chinavision heeft een lcd-scherm uitgebracht voor de Nintendo Wii, waardoor het mogelijk wordt om overal waar je ook bent een scherm bij je te hebben. Het grote voordeel van dit scherm is dat je Wii dus eigenlijk portable wordt.

Het scherm heeft een grootte van zeven inch en kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden op de achterkant van de Wii. Ook beschikt het scherm over een schanier met daarin een balletje dat zorgt voor contact tussen de console en het LCD-scherm. Dit balletje zorgt ervoor dat je je scherm dicht kunt doen, wanneer je niet aan het spelen bent. Ook kun je het scherm zo plaatsen dat het mogelijk is om het beeld te bekijken vanuit de raarste hoeken.

Het is ook mogelijk om andere apparaten aan te sluiten op het scherm, want er zijn USB-poorten aanwezig, waardoor je verschillende soorten media af kunt spelen. Ook beschikt het scherm over AV-ingangen, waardoor je zelfs een DVD zou kunnen afspelen op het scherm als je daar behoefte aan hebt.

Het scherm voorziet zichzelf van stroom via de normale Wii power cable, maar het is ook mogelijk om het scherm stroom te geven in de auto. Een aansteker-adapter is namelijk ook meegeleverd bij het scherm, waardoor je dus altijd over genoeg stroom beschikt als je met je Wii in de auto zit.

Het scherm is te koop op de Chinavision -website voor een prijs van 101,45 dollar. Het scherm is echter goedkoper, wanneer je meerdere schermen tegelijk afneemt. Wanneer er drie schermen worden aangeschaft, betaal je namelijk een bedrag van 97,39 dollar per stuk.