Beginnen doen we deze week met een fake-taximeter die het leven voor het hele gezin aangenamer moet maken. We gaan verder met een USB-controller met afneembaar stuurwiel en sluiten deze week af met een gadget die je zelfs op het toilet naar televisie laat kijken. Veel leesplezier!

Dad’s Cab laat je kinderen betalen voor elk ritje

De Techziners onder ons die het geluk mogen hebben ouder te zijn, zullen deze gadget zeker kunnen gebruiken. Zeker de Techziners die hun kinderen om de haverklap wel ergens naar toe moeten voeren. Zoals elke ouder. Dad’s Cab is namelijk een imitatie-taximeter die je kinderen niet om geld vraagt voor elk ritje (ze moeten het geld toch bij jou komen vragen), maar om klusjes op te knappen in het huis. Bij de kaarten zit onder andere ‘ruim je kamer op’ of ‘maak een kopje thee voor je vader’. Bij Dad’s Cab worden ook kaartjes meegeleverd die het toestelletje omtoveren in ‘Mom’s Cab’ of ‘Family’s Cab’. Deze taximeter, overigens ideaal voor vaderdag, kost zo’n twaalf euro. Hou er rekening mee dat die twaalf euro al snel een verloren investering kan worden als je teveel gebruik maakt van het apparaat. Dan zou het wel eens heel snel kunnen verdwijnen van het dashboard.

Controller voor USB-stuurwiel

Wie op zoek is naar een stuurwiel om zijn racesimulatiegames wat meer diepgang te geven kan maar beter deze gadget overslaan en beginnen met de laatste gadget van deze week. Wie echter wat meer lol wil beleven aan zijn flashgames of wie onderweg ook eens een racegame wil spelen, is echter aangewezen op deze gadget. Het gaat namelijk om een controller, voorzien van een ministuurwiel, dat indien gewenst ook gewoon verwijderd kan worden van de controller. Te koop voor een nog onbekende prijs.

Ricatech R21 Video Anywhere, zoals de naam het zegt

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je tijdens je vakantie een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup
voor deze week, tot volgende week!