2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Water, velen onder jullie zijn er vast doodsbang van. En dat verklaart ook meteen de geur die meestal in de comments hangt, maar goed, we zijn hier niet om jullie lijfgeur te bespreken. Deze week gaan we drijfnat door de roundup: we beginnen met een inktvisachtige douchekop, gaan verder met een heerlijk picknickbootje en besluiten deze week met de snelste auto op het water ter wereld.

Inktvis in je douche

Wie deze thuis installeert, kan twee verschillende reacties verwachten van zijn vriendin: ofwel een welgemeende gil ofwel een kreetje van geluk. Die eerste reactie wordt waarschijnlijk verzoorzaakt door het feit dat deze douchekop verdacht veel weg heeft van één of andere zeedier, de anders reagerende vriendin heeft door dat douchen met deze gadget elke keer een beetje anders zal zijn. Je kan er namelijk voor kiezen om al het water te bundelen, zoals een regendouche, maar je kan ook een douche creëren dat lijkt op een full-body-systeem. Of je kan het gebruiken om de badkamer mee schoon te maken: wat schoonmaakproduct op de vloer, kopjes goed richten en sproeien maar. Hou de site van de fabrikant in de gaten, want over verkrijgbaarheid en prijs is nog niets bekend.

Al die willen te kap’ren varen…

Wij dachten dat de iHype inmiddels voorbij was, maar daar is het bedrijf achter de iREV blijkbaar nog niet van op de hoogte. iREV staat voor Interactive Recreational Entertainment Vessel en is eigenlijk een absurd dure drijvende picknicktafel. Deze boot heeft naast een grill ook een motor van 2 tot 5 pk die het 8 à 10 uur volhoudt, een ingebouwde parasol en een optioneel audiopakket met hi-fi speakers van 500 Watt, versterker, satellietradio en een MP3-speler. En dat alles voor een basisprijs van 24.000 dollar, vanaf januari 2010. Waar wacht je nog op?

Jezus 2.0: rijden op het water

Dames en heren, u kijkt naar het snelste amfibievoertuig ter wereld. Het autoschip haalt op water een snelheid van 100 km/u en doet er op het land amper 4.5 seconden over om van 0 naar 100 op te trekken. Het motorgedeelte op wordt verzorgd door een Corvette LS-motor, een Dominator-motor zorgt voor de snelheid op het water. Over de rest kun je zelf oordelen na het zien van onderstaand filmpje, maar word niet te enthousiast, want deze gaat niet weg onder de 200.000 dollar.