2min

Tags in dit artikel

, , ,

Noctua, de Zwitserse fabrikant van koelers en ventilators, heeft vandaag aangekondigd dat ze een nieuwe bevestigingskit gratis aanbiedt aan AMD-gebruikers. De kit, met typenummer NM-A90, is geschikt voor de NH-U12P SE2 en de NH-U9B SE2. Dankzij deze nieuw bevestiging is het mogelijk om je koeler een kwartslag te draaien. De kit is te bestellen op Noctua’s website.

"We hebben uitstekende consumenten-feedback gekregen op onze nieuwe SE2-koelers", aldus Mag. Roland Mossig, CEO van Noctua, "maar sommige AMD-gebruikers zeiden dat ze graag de mogelijkheid willen om de koelers in een andere richting te plaatsen op AMD-moederborden. We zijn er altijd van overtuigd geweest dat kwaliteitsonderdelen hand in hand moeten gaan met kwaliteitservice, dus bieden we deze kit gratis aan."

De Noctua koelers zijn al van vorig jaar, de NH-U12P SE2 is in augustus uitgekomen en de NH-U9B SE2 in november. Deze versies zijn een revisie van de oude koelers, de non-SE2 versies. De koelers hebben meerdere prijzen in de wacht gesleept. Ook hier op Techzine kwamen ze voorbij (NH-U9B SE2 en de NH-U12P) en werden ze goed beoordeeld.

Mensen die interesse hebben in de gratis bevestigingskit kunnen op Noctua’s website terecht. Let op! Je hebt wel enig bewijs nodig. Zo moet je een foto/scan/screenshot hebben van je factuur van je koeler en van je AMD moederbord of CPU.

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht ook interesse gekregen in zo’n koeler en wil je er graag één in je computer hebben? Dat kan! Techzine en Noctua delen namelijk uit!