2min

Tags in dit artikel

,

Het leukste topic van de maand, ‘de’ tutorial waar we over vijf jaar nog over praten of het meest innovatieve stukje software geplaatst op Techzine. Als jij je kwaliteiten als overklokker eens wil laten zien dan vul je een aantal benchmarks in. Niet zo goed met al die voltages maar heb jij meer met het casemodden dan zien we jou casemod graag tegemoet. Altijd al eens je schrijvers-talenten willen tonen aan het grote publiek? Waarom schrijf je dan geen blog over IT gerelateerde zaken? Eigenlijk maakt het ons niet uit wat je doet als je het maar doet voor de community van Techzine!

De strekking is dus: Bedenk iets leuks waarmee jij denkt de beste bijdrage van de maand te hebben en win een aantal leuke prijzen.


Voor wat hoort wat vinden wij bij Techzine en niet geheel toevalligerwijs hebben wij Noctua bereid gevonden aan deze actie mee te doen. Jullie kunnen de komende vier weken een aantal interessante producten winnen van het meest bekroonde merk op Techzine.

Wat valt er te winnen?

We hebben uiteraard een aantal zeer mooie prijzen waaronder twee grote processor koelers. Het totale prijzenpakket bestaat uit bijna €300!

Doe mee aan de prijsvraag:

Wat heb jij gedaan voor Techzine?

Antwoord:
Naam:
E-mail:
Verzenden

Regels

  • Antwoorden kunnen ingestuurd worden tot 15 april om 23:59;
  • Je moet lid van Techzine zijn om deel te kunnen nemen aan deze prijsvraag;
  • Alleen volledige inzendingen met Techzine-gebruikersnaam, bijgewerkt profiel en benchmark maken kans op een van de prijzen;
  • Personeel en alle crewleden betrokken bij Techzine.nl zijn uitgesloten van deelname;
  • Over de uitslag valt niet te corresponderen;
  • Wij kiezen de leukste en meest innovatieve ideeën (of werken) uit en sturen je een prijs.

Indien je geen lid bent en toch mee wil dingen naar de prijzen zal je nu toch echt lid moeten worden. Dat kan hier!