2min Devops

Noctua geeft gratis mounting weg voor LGA2011

Noctua liet gisteren via een persbericht weten gratis een mountingkit te versturen voor eigenaren van een Noctua koeler. Het bedrijf uit Wenen verstuurd de SecuFirm2-mounting geheel gratis naar je op.

Noctua heeft in het verleden al eerder dergelijke acties gehad met andere gelijksoortige sockets. Nog voor de LGA2011 op de markt is zal Noctua haar koelers geschikt maken voor de aankomende Core i7-3000 Sandy Bridge-E processoren. De nieuwe mounting is geschikt voor alle koelers van Noctua vanaf 2005.

Noctua geeft gratis mounting weg voor LGA2011
Om aan te tonen dat men ook echt beschikt over een koeler van Noctua moet het aankoopbewijs wel worden geupload alsmede van het moederbord. Een foto van beide onderdelen volstaat ook. Het aanvragen van een mounting kan overigens via deze link.
Noctua CEO Rolland Mossig: "Wij zien onze koelers als een lange termijn investering. Zelfs als je één van de eerste moddelen gekocht hebt zes jaar geleden dan moet je nog steeds in staat zijn deze te kunnen gebruiken op de nieuwe socket technologie, geheel gratis."

Het bedrijf zal eind deze maand beginnen met het versturen van de eerste kits. De site geeft aan dat het ook mogelijk bij plaatstelijk retailers de kit aan te schaffen.