Drie Nederlandse hackers zijn bezig om hun eigen virtuele provider op te zetten waarbij de klanten inspraak hebben en beslissen welke kant de provider opgaat. Huidige providers zouden volgens de drie te veel gericht zijn op winst.

De nieuwe provider zal de naam Limesco gaan dragen. Echter staat het nog niet vast of deze virtuele provider er ook echt komt. Momenteel onderzoeken zij namelijk nog of dat de plannen van deze drie hackers wel haalbaar zijn. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden in ieder geval hun mening over de provider uitspreken en door middel van een enquête laten weten wat zij van de dienst zouden willen zien en verwachten.

Volgens de drie Nederlanders achter dit idee richten de huidige providers zich te veel op winst en luisteren zij niet goed naar wat hun klanten willen. Daarom zal Limesco een community worden waarbij de klanten beslissen welke kant de provider opgaat. Daarnaast laten de drie weten dat zij misschien niet de goedkoopste zijn, maar wel de meest transparante. Limesco wil zich vooral gaan richten op IT-specialisten en andere mensen met verstand van techniek.