1 min

Motorola heeft een website gelanceerd voor de Moto G. Op de site wordt aangegeven dat de Moto G op 13 november live online aangekondigd zal worden.

Niemand heeft tot nu toe zekerheid over wat de Moto G precies voor apparaat is. Het lijkt echter zeer aannemelijk dat de Moto G een variant op het vlaggenschip van Motorola zal zijn; De Moto X-smartphone.

Afgelopen week was er op de website van Motorola al heel even een menu-keuze te zien genaamd Moto G. Deze stond naast de optie Moto X. Hierdoor wordt verwacht dat het om een variant op dat laatste toestel zal gaan.

GSMarena wist een promotionele kaart in handen te krijgen waarop de Moto G wordt genoemd. Ook staan er op deze kaart specificaties vermeld. Duidelijk wordt dat het om een toestel zal gaan met een 4,5 inch-scherm dat een resolutie van 720p kan weergeven. Daarnaast zal het toestel beschikken over een Qualcomm quad-core 1,2GHz-processor en 8GB opslagcapaciteit.


Nu is er dus een website gelanceerd door Motorola, waarop de Moto G opnieuw vermeld wordt. Ook wordt er op de website verwezen naar een live online aankondiging. Deze zal plaatsvinden op 13 november. Op deze datum zal naar alle waarschijnlijkheid dus meer duidelijk worden over het nieuwe toestel van Motorola.