2min

Tags in dit artikel

, ,

Body Glove® introduceert een nieuwe reeks trendy opbergaccessoires om CD’s en DVD’s effectief te beschermen. Body Glove, al 53 jaar een actief life-style merk, blijft zich dynamisch en innoverend onderscheiden met stevige en mooi vormgegeven accessoires voor consumenten elektronica.

Body Glove komt met vijf nieuwe series die allemaal ontworpen zijn om je muziek te beschermen terwijl je in actie bent: Sport, Swish, Blaze, Scuba en Lifesport. De bestaande Scuba- en High Performance-series, die perfect zijn voor de computeromgeving, zijn nu uitgebreid om je een nóg ruimere keus te bieden. De functionele, duurzame etuis zijn allemaal hitte- en vochtbestendig en bieden daarmee optimale bescherming, ook onder extreme omstandigheden. De nieuwe opbergaccessoires zijn sinds juni leverbaar.

Body Glove heeft de Swish-lijn ontworpen voor modebewuste gebruikers, als je er graag hip bijloopt met de nieuwste muziekgadgets! De zwarte en gele CD/DVD-etuis van de Swish-lijn passen perfect bij een trendy lifestyle. De CD’s/DVD’s zijn gemakkelijk uit te nemen en elk vak is dubbel gevoerd om de schijfjes optimaal te beveiligen. Ze zijn leverbaar voor 32, 64, 128 of 224 CD’s/DVD’s.

De Blaze-lijn bestaat uit 2 rood-gekleurde CD/DVD-etuis in cirkelvormig formaat. De CD/DVD’s zijn gemakkelijk op te bergen en worden beschermd door stevige ritsen. De etuis zijn er in 32- en 64-disk capaciteit.

De Sport-lijn staat garant voor effectieve bescherming van je muziek in alle situaties en weersomstandigheden. De hoezen zijn gevoerd met een vocht- en hittewerende laag en hebben robuuste ritssluitingen. De etuis zijn gemaakt voor een actieve, sportieve levensstijl en hebben racing-strips en een kekke detaillering. Ze zijn leverbaar in capaciteiten van 32, 64 en 128 disks.

Het nieuwe Scuba aanbod bestaat uit ultra-beschermende etuis voor je CD-speler en is vervaardigd uit stevige materialen zoals neopreen. De etuis hebben een sportieve look en voelen prettig aan. Ze bevatten kras-, hitte- en vochtbestendige vakken voor maximaal vier CD’s en beschikken over uitsparingen voor aansluiting van je koptelefoon. Je kunt de Scuba op twee manieren dragen: op de heup en in schuttersstijl.

Een groot deel van de jongeren sport minimaal eens per week en een aanzienlijk percentage van hen luistert tijdens het sporten naar muziek. Body Glove heeft een nieuwe reeks Lifesport accessoires ontwikkeld, die CD en CD- of MP3-speler ook bij heftige beweging probleemloos beschermen.

De nieuwe Lifesport-lijn is ontwikkeld om ook tijdens het sporten van je favoriete muziek te genieten. De Lifesport is niet alleen CD-houder, maar biedt ook plaats aan je speler. Er zijn drie uitvoeringen leverbaar: een CD-speleretui die je als ceintuur draagt, een MP3 armband en een MP3/minidisc sportceintuur met ritsvakken voor kleine spullen