1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Voor sommigen was het misschien al een beetje bekend vanwege foto’s en/of verhalen van verschillende werkplekken bij Google. Het Amerikaanse internetbedrijf bewijst op vele vlakken uit te blinken, zo ook als werkgever. Sterker nog; het Amerikaanse blad Fortune heeft Google bovenaan hun jaarlijkse lijst ‘beste werkplekken’ geplaatst.

Het is alreeds bekend dat Google veel te bieden heeft voor zijn collega’s. Zo zijn er onder andere een wasserij en stomerij beschikbaar. Werknemers met spierpijn? Als werknemer van Google is een gratis massage verkrijgbaar, waarna men even lekker kan ontspannen in het, gratis te gebruiken, kuuroord. Hier blijft het nog niet bij. Werknemers kunnen, wanneer nodig en op kosten van de zaak, ook naar een arts op het terrein van Google.

Google stoot het biotechbedrijf Genentech van de eerste plaats. Dit bedrijf, wat nu tweede op de lijst staat, wordt opgevolgd door het voedselbedrijf Wegmans Food Market. De cijfers zijn opgemaakt uit een enquête onder 446 bedrijven, waaronder 105.000 werknemers deze hebben ingevuld.