Kleine betalingen nu ook via mobieltje

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de rabobank kleine betalingen te doen via MiniTix. MiniTix is een betaalmethode die gebruikt kan worden gebruikt voor kleine betalingen via internet, hetzelfde is ook mogelijk per digitale TV. Het is nu ook mogelijk om automatisch geld te laten bijboeken als het saldo onvoldoende is.

"Steeds meer consumenten stemmen bij een TV programma op hun favoriete kandidaat, raadplegen via een mobiele telefoon informatie, downloaden muziek via het internet of willen even snel een concertkaartje kopen. Kleine betalingen nu ook via mobieltjeHet gaat daarbij vaak om relatief kleine bedragen. Het is dan handig om zelf te bepalen op welk moment en op welke wijze je betaalt. Het kan altijd met MiniTix." Aldus
Piet van Schijndel, lid raad van bestuur Rabobank Nederland.

Het betalen gaat via SMS, zolang je je mobiel bij je hebt werkt deze dus als een digitale portefeuille. 10 december 2003 is de betaalmethode in gebruik genomen bij een nieuwe webwinkel. Rabobank ontwikkelde MiniTix destijds om kleine betalingen via internet gemakkelijker te maken. Nu MiniTix ook via SMS, mobiel internet en digitale TV beschikbaar is, kun je nu alle kleine aankopen simpel en snel betalen.

Bron:Techzine Redactie