min

Tags in dit artikel

, , , ,

Normaal kost het versturen van een SMS aan boord van KLM-vliegtuigen twee en een halve dollar per bericht, maar gedurende enkele maanden is het tijdens intercontinentale vluchten nu echter gratis om te sms’en of te e-mailen.

De komende maanden zal de luchtvaartmaatschappij het entertainmentaanbod aan boord gaan uitbreiden en deels vernieuwen. Hierdoor wordt ook het filmaanbod vanaf september uitgebreid.

In de World Business en Economy Class in de Boeing 777 en de Airbus A330 is dit entertainmentsysteem al standaard, op het moment wordt er ook gewerkt om dit ook te verzorgen in de 747-serie. In het najaar zullen ook de MD-11-vliegtuigen voorzien worden van dit systeem, dat zal gebeuren in beide klassen.

Door deze vernieuwing zullen vanaf 1 september door KLM ook een viertal nieuwe programma’s geïntroduceerd worden. Deze programma’s bevatten een taalcursus, het gesproken boek, achtergrondinformatie over vliegen en een zakenprogramma.

Berlitz World Traveller is de leverancier van de beginnerscursussen in 23 talen. De passagier kan ervoor kiezen om vanuit een bepaalde taal een andere taal te kunnen leren. Deze taallessen worden zowel met beeld en geluid gehouden. Het leren gebeurt via oefeningen, tests en spelletjes. Ook zal elke les eindigen met een rapportcijfer.