1 min

Tags in dit artikel

, ,

Oracle heeft bekendgemaakt dat zij Netsure Telecom Limited over gaat nemen. De overname moet eind september dit jaar afgerond zijn.

Netsure Telecom Limited is een bedrijf dat zich richt op de zakelijke markt, ze biedt producten aan om netwerken te ondersteunen. Netsure wil met haar producten bedrijven meer zekerheid geven in het netwerk. Ze heeft onder andere software voor netwerkintelligentie, analyse en netwerk data-integriteit. De software van Netsure wordt gebruikt door enkele grote namen als Vodafone, Cable & Wireless en Eircom.

"De Netsure-producten worden toegevoegd aan Oracle’s communicatie applicatiesuite. Zo kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het verbeteren van netwerkgebruik, het stroomlijnen van end-to-end netwerk lifecycle management en het optimaliseren van capaciteitsplanning en financiële modellering", aldus Bhaskar Gorti, Senior Vice President en General Manager bij Oracle. "De combinatie met Oracle’s ERP, supply chain, voorraadbeheer en netwerk discovery oplossingen, biedt dienstverleners de mogelijkheid de ROI van hun netwerk te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen."

Eind september moet de overname afgerond zijn. Hoeveel er neergeteld wordt voor Netsure is niet bekendgemaakt. Netsure gaat internationaal verkopen.