1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Gebruikers die gebruik maken van Vodafone Zorgeloos Internet BloX, gaan vanaf heden minder betalen wanneer ze hun datalimiet overschrijden. Voorheen moest de consument 59 eurocent betalen wanneer deze 20kb over haar datalimiet kwam, dit tarief is nu verlaagt naar vijftien eurocent per 20kb. Buiten dat heeft Vodafone ook een hulpmiddel ontwikkeld dat de consument inzicht in haar datalimiet moet geven.

Guy Laurence, CEO van Vodafone Nederland: "Sinds de introductie van Zorgeloos Internet BloX, zien we dat onze klanten steeds vaker hun mobiel gebruiken om te internetten, ook in het buitenland. Het ligt dus voor de hand om de tarieven te verlagen en transparanter te maken, zodat klanten hier ook optimaal van kunnen profiteren. Met deze ongeëvenaarde prijsstelling en de introductie van de Data Calculator toont Vodafone zich wederom leider in de markt van roaming."

De Data Calculator, zoals het hulpmiddel heet, biedt de consument duidelijkheid wat datalimiet betreft. De consument geeft op wat ze wil doen op het internet en de calculator berekend hoeveel MB hiervoor benodigd is.

Vodafone is de eerste provider die de bedragen zo hard omlaag gooit, de tarieven gelden voor alle 42 Vodafone Paspoort landen. Wanneer je meer informatie wil over de data calculator kan je hier kijken.