De websites Monsterboard.nl en Marktplaats.nl gaan samenwerken. Deze samenwerking houdt in dat vacatures van Monsterboard op Marktplaats weergegeven zullen worden.

Monsterboard bestaat al sinds 1998. Op Monsterboard kunnen bedrijven advertenties neerzetten waar werkzoekende dan op kunnen reageren. Ook voor werkzoekende is het mogelijk om advertenties te plaatsen waar bedrijven dan op kunnen reageren. Op dit moment staan er zo’n 60.000 vacatures op de website.

Marktplaats wordt vooral gebruikt om spullen aan te bieden, ook is het mogelijk om personeelsadvertenties op Marktplaats te plaatsen. Aangezien Marktplaats zo’n twee miljoen bezoekers per maand heeft is deze samenwerking zeer voordelig voor Monsterboard. De vacatures zullen daardoor namelijk veel vaker bekeken worden.

De samenwerking zorgt ervoor dat er 10.000 vacatures meer aangeboden worden op Marktplaats. Over vier maanden wordt gekeken of de samenwerking soepel is verlopen, indien dit het geval is zal naar alle waarschijnlijkheid de samenwerking voortgezet worden.