1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Ondanks alle geruchten over een nabije release van de Software Development Kit (SDK) voor de iPhone en iPod Touch had Apple noch een persevenement aangekondigd noch nieuwe details vrijgegeven over de SDK. Vandaag kwam daar verandering in.

In een uitnodiging aan de pers geeft Apple aan dat het op 6 maart een evenement gaat houden waar uitgebreide details over de iPhone ontwikkelingsroadmap, de iPhone en iPod Touch SDK en enkele nieuwe functies voor bedrijven bekend worden gemaakt.

De Software Development Kit had aanvankelijk in februari zijn weg naar de ontwikkelaars moeten vinden, maar vorige week werd al bekend dat er een kort uitstel plaatsvond. Hiermee blijkt dat het een zeer kort uitstel is.

De SDK stelt ontwikkelaars in staat om software te ontwikkelen voor zowel de iPhone als de iPod Touch. Ontwikkelaars hebben hier lang op moeten wachten, maar het lijkt nu 6 maart toch zover te zijn.

Volgens recente rapporten van ontwikkelaars is de SDK al uitgegeven aan enkele grote ontwikkelaars. De kleinere ontwikkelaars die geen deel uitmaken van deze speciale uitgave zullen tot volgende week donderdag moeten wachten.

Het evenement vindt plaats om 10.00 Pacific Time (19.00 uur Nederlandse tijd) op Apple’s Campus in Cupertino, Californië.