2min

Tags in dit artikel

, , ,

Vodafone Nederland heeft vandaag aangegeven Mobile Monday Amsterdam te gaan sponsoren tot september 2009. Als ‘Founding Partner’ zal Vodafone acht verschillende Mobile Monday netwerken op gaan zetten. Op deze netwerken kunnen verschillende gebruikers elkaar ontmoeten.

Harry Odenhoven, Director Online Services van Vodafone Nederland: "Het mobiel maken van internet is een van Vodafone’s strategische doelen. Het succes van mobiel internet is afhankelijk van verschillende factoren. Naast een goed en snel netwerk en geschikte toestellen is het van belang dat er relevante content en diensten worden ontwikkeld en dat elk bedrijf in Nederland naast een website ook een goed functionerende mobiele site heeft. De Mobile Monday bijeenkomsten maken het makkelijk om relevante contacten te leggen om het gebruik van mobiel internet te bevorderen. We ondersteunen dit dan ook met volle overtuiging."

Raimo van der Klein, Founder van Mobile Monday Amsterdam: "Wij zijn verheugd met het feit dat Vodafone Mobile Monday wil ondersteunen als Founding Partner. Vodafone is een onmisbare schakel in het ecosysteem en in de verdere ontwikkeling van mobiel internet. Door deze samenwerking zijn wij in staat om onze events voor onze community naar een nog hoger niveau te brengen. Dit betreft niet alleen het niveau van de sprekers en de algehele beleving van onze events maar zeker ook innovatieve manieren om te netwerken."

Mobile Monday bevindt zich in Amerstam en biedt bedrijven die actief zijn in de mobiel internet branche een platform voor uitwisseling van ideeën. Mobile Monday Amsterdam heeft inmiddels meer dan 1.100 professionals als lid. Mobile Monday Amsterdam maakt deel uit van een internationale community verspreid over vijftig steden wereldwijd met meer dan 70.000 professionals uit de mobiele internetsector. Voor meer informatie.