Dell komt met nieuwe hybride PowerScale-systemen

Dell komt met nieuwe hybride PowerScale-systemen

Dell Industries heeft vernieuwingen aangekondigd van de Dell EMC PowerScale-systemen. De nieuwe PowerScale hybride nodes en archive nodes leveren tot twee keer betere prestaties, stelt het bedrijf.

Dell Industries brengt een aantal nieuwe nodes op de markt. “Met de nieuwe PowerScale hybride (H700 en H7000) en archiefknooppunten (A300 en A3000), hebben we de vernieuwing van de Isilon-productlijn voltooid, die vorig jaar begon met de release van de PowerScale all-flash F200- en F600-knooppunten en voortgezet met de aankondiging van de PowerScale F900 all-flash nodes,” legt het bedrijf uit. “Deze nieuwe, krachtigere hybride en archive nodes bieden meer cores, geheugen en cache, extra netwerkopties, en leveren volledige node compatibility met bestaande PowerScale- en Isilon-clusters.” Dell stelt dat de nieuwe nodes tot 75 procent betere prestaties leveren dan vergelijkbare hybride nodes en tot twee keer betere dan vergelijkbare archive nodes.

Ook software en security verbeterd

Daarnaast heeft het bedrijf verbeteringen aangekondigd aan zijn PowerScale OneFS- en DataIQ-software. Opslagbeheer, prestatiebewaking, auditing en compliance zijn uitgebreid opslag van grote hoeveelheden data te vereenvoudigen. Ook is de geïntegreerde ransomwarebescherming versterkt, en is een Dynamic NAS Protection-functie toegevoegd met PowerProtect Data Manager, die het eenvoudig maakt om NAS-systemen te beschermen met verbeterde back-ups.

De nieuwe ransomware-bescherming komt via een update van Superna nieuwe Cyber ​​Protection and Recovery-oplossing voor Dell EMC PowerScale. De service voegt hostingopties toe voor multicloud-implementaties binnen Multi-Cloud Data Services. Dat maakt het mogelijk om gegevens te herstellen van elke cyberaanval die gebruikmaakt van de cloud, zegt Dell.