min

Tags in dit artikel

, ,

In de nieuwste vestiging van Ikea, reeds geopend in het Belgische plaatsje Gent, is het niet meer mogelijk om te bellen wanneer men zich in het gebouw bevindt. In dit nieuwe gebouw is het namelijk zo dat er vrijwel geen gsmbereik is.

Woordvoerder van Ikea Gent, Guido Coppens, vertelt over het probleem, "Wij kennen het probleem, want wij hebben er zelf ook al klachten over gekregen." Hij vervolgt zijn verhaal met, "Doordat het gebouw voor een groot stuk uit beton opgetrokken is en verschillende verdiepingen telt, is het gsmbereik niet optimaal. Wij beseffen dat dat vervelend is. Heel wat klanten willen snel naar huis bellen voor ze beslissen of ze pakweg een rood of een blauw dekbedovertrek kopen."

In de winkels zijn al antennes aangebracht om het probleem te verhelpen, deze schijnen echter niet voldoende te werken op de plaats waar ze nu staan. Ikea Gent heeft aangegeven te onderzoeken waar deze antennes wel moeten komen te staan en zal vervolgens de antennes verplaatsen. Beloofd wordt om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.