Einde Midway wellicht in mei

Midway zit al enige tijd in zwaar weer en zoals het nu lijkt houdt het nog een poosje aan. Het bedrijf heeft momenteel nog tot mei genoeg liquide middelen op het hoofd boven water te houden.

Einde Midway wellicht in meiAls het geld uit de kas blijft stromen zoals dat nu gaat zal het op zijn in mei. Er is dus werk aan de winkel voor het beursgenoteerde bedrijf in Amerika. Fudzilla schijnt over informatie te beschikken dat er maar liefst drie potentiële kopers zijn. Twee van de drie bedrijven zijn bekend bij naam, namelijk Warner Bros en Ubisoft. De derde potentiële koper is naar verluid een particuliere investeerder of investeringsgroep.

Het is logisch dat geen van alle kandidaten inclusief Midway iets wil zeggen over de kwestie. Ze houden de lippen stijf op elkaar omdat ze bang zijn dat een eventuele deal zal afketsen. Warner Bros zou het meeste baat bij het bedrijf hebben gezien het feit dat zei nog een aantal oudere arcade titels hebben liggen. Die kunnen dan opnieuw uitgebracht worden op andere platformen, om zo extra inkomsten te genereren en Midway daarmee te redden.

Bron:Fudzilla