Abonneer je gratis op Techzine!

Zipper en Sony Computer Entertainment kondigen een open bèta aan voor MAG. De bèta is voor iedereen met een PlayStation 3 beschikbaar en zal vanaf 4 januari te downloaden zijn van PlayStation Network.

MAG is al vaker in het nieuws gekomen omdat het spel een modus met 256 spelers zou introduceren, ook deze kan getest worden. ‘Sabotage’ voor 64 spelers en ‘Domination’ voor 256 spelers zullen beiden speelbaar zijn in de bèta. De bèta zal tot de ochtend van 11 januari speelbaar zijn.

Om de bèta te bemachtigen moet je het volgende doen:

  1. Je logt in op PlayStation Network en gaat naar de PlayStation Store, daar download je het bestand van de MAG bèta. Dit bestand is 37MB.
  2. Na het downloaden start je het bestand op vanuit je XrossMediaBar. Er wordt dan een patch gedownload die MAG opnieuw opstart als de update is geïnstalleerd. De patch is 38MB.
  3. Na de reboot zal de bèta opnieuw verbinding maken en het spel zelf downloaden. Het spel is tussen de 1,8GB en 2,3GB groot, dat verschilt per regio.

Mensen die al eerder meegedaan hebben met de closed bèta’s konden de update al vanaf 22 december downloaden, spelen kon echter nog niet. Ook zij moeten wachten op 4 januari. Vanaf eind maart moet het spel in de winkels liggen.