2min

Telecombedrijf Odido introduceert ‘Hello Business op Maat’ voor zakelijke mobiele abonnementen. Hiermee wil het bedrijf meer flexibiliteit en vrijheid bieden aan zakelijke klanten. Die kunnen hun abonnementen aanpassen aan specifieke behoeften en eventueel maandelijks wijzigen.

Zakelijke klanten van Odido (voorheen T-Mobile) hebben met dit nieuwe pakket de keuze uit zes verschillende contracttermijnen, variërend van 1 tot 60 maanden. Ook kunnen ze verschillende IT-oplossingen integreren als Business Essential of Microsoft Teams Telefonie. Dit biedt meer vrijheid om op afstand te werken, vanuit verschillende plaatsen op diverse apparaten. De snelheid van de verbinding is maandelijks aanpasbaar, variërend van 10 Mbit/s tot een snelle 5G-verbinding van 1 Gbit/s.

Het aanbod van Hello Business op Maat kent veel variatie in databundels. Zo zijn er opties voor onbeperkt bellen met een databundel of juist Data Only-abonnementen. Klanten die behoefte hebben aan maximale flexibiliteit kunnen terecht bij het Unlimited-abonnement, dat in Start-, Basis-, Plus- en Premium-varianten komt. Deze pakketten bieden extra voordelen zoals onbeperkt internationaal bellen en tot 50 GB dataverbruik in de EU, Zwitserland, Turkije en de Verenigde Staten. Het is mogelijk de bundel per medewerker aan te passen, van 0 tot 25 GB in stappen van 1 GB.

Online self-service portal

Naast de flexibele abonnementen biedt Hello Business op Maat een premium service, waarmee bedrijven ondersteuning krijgen bij het vinden van oplossingen voor hun specifieke vraag. Via een online self-service portal hebben klanten de mogelijkheid om zelf verschillende zaken te regelen, zoals facturering, simkaarten activeren of deactiveren en het aanpassen van abonnementen.

Martijn Teekens, Chief Commercial Officer Enterprise bij Odido, zegt hierover: “Als ondernemer wil je dat al je medewerkers altijd goed bereikbaar zijn en hun werk optimaal kunnen doen. Bij Odido begrijpen we als geen ander de dynamische aard van het bedrijfsleven en laten we met deze op maat gemaakte abonnementen wederom zien dat het ook anders kan.”

Met ‘Hello Business op Maat’ lijkt Odido in te spelen op de groeiende behoefte aan flexibiliteit en maatwerk in zakelijke telecomoplossingen.

Lees ook: Odido Business ontzorgt ondernemend Nederland met connectiviteit op maat