Eerder vandaag meldde het Financieele Dagblad dat Hyves te koop zou staan en dat de aandeelhouders actief opzoek zijn naar een koper. Echter blijkt dat deze geruchten helemaal niet te kloppen volgens Marc de Vries, CEO van Hyves.

Het artikel ‘Eigenaren zetten Hyves in etalage‘ in het Financieele Dagblad is onjuist, in het artikel staat dat Hyves te koop zou staan en dat Hyves actief op zoek is naar een koper. Deze informatie blijkt niet te kloppen volgens Marc de Vries, CEO van Hyves.

"Uiteraard praten we, op verschillende niveau’s, sinds de start met partijen die een toegevoegde waarde kunnen hebben in het uitvoeren van onze ‘Hyves verbindt Nederland’ strategie. Daarbij worden we inderdaad wel eens gepolst, dat is de afgelopen jaren regelmatig gebeurd terwijl we uitgroeiden tot grootste website van Nederland. En wanneer we dat dan afwijzen zoals begin 2008 is dat volgens het FD blijkbaar een ‘mislukte exitpoging’." schrijft Marc de Vries, CEO van Hyves, op zijn blog.

Per maand komen er ongeveer 7,8 miljoen unieke bezoekers op de sociale-netwerk site af. En dit jaar zal er een record omzet gezet de verwachtingen in 2011 zullen nog hoger zijn.