1 min

Met de lancering van de site ibm100.com blikt IBM terug op de afgelopen 100 jaar van het bedrijf. Hierin groeide het uit tot een bedrijf dat wereldwijd is vertegenwoordigt en meer dan 400.000 werknemers telt. Op deze website zijn verschillende soorten media te vinden over de ontwikkeling die IBM heeft doorgemaakt en de daarbij horende producten en diensten.


Zo is er uitleg te vinden over IBM’s eerste producten zoals de SAGE, UPC (barcode), de Mainframe, Patenten en innovatie. Ook zijn er verhalen te lezen over IBM uit alle tijden en de bijdrage van het bedrijf aan de wereld en de ontwikkeling daarvan. Op de website is ook een korte video te vinden waarin honderd personen iets vertellen over hun ervaringen met de behaalde prestaties van het merk IBM.

Volgens IBM moet elk bedrijf op een bepaald moment terugkijken op wat het heeft bereikt in hun bestaan, wat voor invloed men op de wereld heeft gehad en hoe men is veranderd. IBM doet dit door middel van deze speciale website. IBM heeft aangegeven de website het hele jaar te zullen bijwerken met nieuwe content.